Voor het succes van een bedrijf is het cruciaal om vindbaar te zijn op het internet. Een professionele website is een goede basis om de doelgroep te bereiken, met potentiele klanten. Dit resulteert in betere verkoop, betere klantrelatie, betere informatie en zorgt uiteindelijk voor een tevreden doelgroep en een beter bedrijfsresultaat.

een professionele SEO-website voor € 975!   

 

uNICqsolution maakt voor u graag een professionele responsive website, maar doet ook meer! Gebruik makend van brede internationale ervaring in klantenservice, toerisme en horeca én goede marketing & ICT studies, denkt uNICqsolution met u mee over het daadwerkelijke doel van de website en hoe dit het beste uit te voeren om tot optimaal resultaat te komen.

De manier van promotie bepaalt de naamsbekendheid én de reputatie. Deze moet bij de stijl en het gevoel van het bedrijf passen. Goede inhoud, (foutloze) teksten, mooie afbeeldingen, responsive (website is mooi op pc, smartphone en tablet) en aantrekkelijke vormgeving met logische structuur, zijn belangrijk om tot een gebruiksvriendelijke website te komen. Ook voor de ranking in de zoekresultaten zijn dit belangrijke punten, uw website moet natuurlijk makkelijk en goed gevonden worden. De kennis van UX (gebruikers-experience), CX (klant-beleving) en SEO (zoekmachine-optimalisatie) van uNICqsolution komt hierbij goed van pas. Voor een aantrekkelijk totaalprofiel van uw bedrijf is het belangrijk ook op andere social media-kanalen actief te zijn, uNICqsolution helpt u graag op weg.

Dus ook als u NIETS van internet of websites afweet, of er naast uw drukke bedrijf gewoon GEEN TIJD voor heeft om zich hierin te verdiepen, neemt uNICqsolution het voortouw en komen we SAMEN tot een mooie website. Ook de webhosting en het onderhoud worden door uNICqsolution voor u geregeld.

 

NIEUW: website speciaal voor STARTERS = gewoon HUREN per maand!

 

contact uNICqsolution en alles wordt geregeld!