Met een mooie website en een goede webhosting zijn we er nog niet! Een professionele website verdient en verlangt onderhoud. De website moet online blijven, up-to-date blijven, niet gehackt worden, de SEO moet worden bijgehouden en u wilt de inhoud kunnen aanpassen. Dit kost tijd en vaak ook veel geld. Geen tijd en zin in deze complexe, technische en tijdrovende materie?

service&onderhouds-pakket slechts € 25!

 

uNICqsolution regelt dit allemaal voor u in een service&onderhouds-pakket. Wekelijks worden er BACKUPS gemaakt, zowel intern op de server als extern geparkeerd zodat de website in noodgevallen hersteld kan worden. UPDATES worden wekelijks bijgehouden zodat hacking bijna onmogelijk wordt gemaakt. Eens per maand kunt u een AANPASSING doorgeven die uNICqsolution er voor u opzet, meerdere aanpassingen kunnen uiteraard ook maar worden in overleg berekend. Ook de SEO wordt voor u bijgehouden zodat de website goed blijft scoren in de zoekmachines.

Zelfs de webshop voor u bijhouden kan, daar sluiten we een speciaal pakket voor af! U heeft er verder geen omkijken naar en kunt zich focussen op uw bedrijf.

uNICqsolution support is er om u te helpen

 

Mochten er toch vragen zijn en heeft u snel antwoord of hulp nodig, u kunt bellen, mailen of whatsappen. Tijdens kantooruren krijgt u snel antwoord, buiten kantooruren neemt uNICqsolution zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dus ook als u NIETS van internet of websites afweet, of er naast uw drukke bedrijf gewoon GEEN TIJD voor heeft om zich hierin te verdiepen, neemt uNICqsolution het voortouw. Niet alleen de website en de webhosting maar ook het onderhoud worden door uNICqsolution voor u geregeld.

contact uNICqsolution en alles wordt geregeld!