Goede webhosting is belangrijk voor het goed functioneren van de website. Hosting is het regelen van opslag, geheugen en rekenkracht op een server, die in een datacenter staat. De host zorgt dat de website en mail goed werken, door updates uit te voeren, de server te configureren voor veiligheid en snelheid. Een snelle server betekent dat je site eerder geladen is, wat weer goed is voor de gebruiksvriendelijkheid. Een snellere website met razendsnelle laadtijden scoort beter in de zoekresultaten, net als een betrouwbare server die zelden hapert, of down is. Ook de locatie waar staat is belangrijk. uNICqsolution helpt graag bij het kiezen van de juiste hosting voor uw online business!

veilig managed hostingpakket al vanaf € 15,95!

en webSHOP managed hosting al vanaf € 45,-

 

Een DOMEINNAAM is de eerste basis en vereiste voor uw website. Het kiezen van een domeinnaam is belangrijk, net als de extensie die hier aan vastzit. We kunnen kiezen voor een Nederlands domein, een Europees domein, een internationaal domein of een speciaal domein zoals bijvoorbeeld .info. Samen bekijken we welk domein bij uw bedrijf, doelgroep en website of webshop passend is. Ook is het mogelijk om meerdere sites te hosten, zodat deze naar elkaar kunnen verwijzen om meer bezoek te trekken.

.nl domein al voor € 12,95

.com domein al voor € 15,95

 

Creëert uNICqsolution een website voor u waarin persoonsgegevens gevraagd en bewaard worden, dan is sinds kort in de EU een SSL-CERTIFICAAT verplicht. Ook dit regelt uNICqsolution graag voor u. Tevens wordt dit certificaat dan in de website ingebouwd.

een veilig SSL-certificaat al voor € 75

 

Uiteraard helpt uNICqsolution graag met u uit welk hostingpakket nodig is, daarbij is ook de ‘zwaarte’ van de website belangrijk. Zitten er veel afbeeldingen in de website dan is een zwaarder pakket noodzakelijk. uNICqsolution werkt met een betrouwbare webhost die de server onderhoudt en een interne basis-backup regelt.

uniek eigen mail-adres

 

Tevens regelt uNICqsolution MAIL-ADRESSEN voor u, bij het basis-managed-hostingpakket horen max 3 mail-adressen, de naam-stelling door u te bepalen. Bij de webshop horen max 10 mail-adressen. Deze mail-adressen hebben dezelfde domeinnaam als uw website. Eventueel kan ook het instellen op pc, telefoon of tablet door uNICqsolution geregeld worden.

Dus ook als u NIETS van internet, websites, domeinen, servers, mail of webhosting afweet, of er naast uw drukke bedrijf gewoon GEEN TIJD voor heeft om zich hierin te verdiepen, neemt uNICqsolution het voortouw en komen we SAMEN tot een goed pakket. Ook de website en het onderhoud worden door uNICqsolution voor u geregeld.

contact uNICqsolution en alles wordt geregeld!